Maak kennis met

Cosmetisch arts
dr. Ann Ponet

Dr. Ann Ponet is niet-chirurgisch esthetisch arts, of cosmetisch arts van opleiding en runt haar eigen praktijk Derma Crea. Bij Derma Crea kan je voor cosmetische behandelingen terecht die je gelaat er op een natuurlijke manier weer jonger en stralender doen uitzien. Dr. Ann Ponet is zeer deskundig in haar vakgebied, bij haar is je gelaat in goede en veilige handen.

Dr. Ann Ponet behaalde haar bachelor geneeskunde aan de Universiteit van Hasselt en haar master aan de Universiteit van Maastricht. Gedreven door een passie voor de esthetische geneeskunde vervolgde ze haar opleiding in Parijs aan L’Académie Scientifique des Enseignants et Spécialistes en Médecine Esthétique et Longévité. Daarna specialiseerde ze zich in minimaal invasieve geneeskunde en behaalde ze een universitair diploma in “Evaluation et contrôle des techniques d’injection et de volumétrie en dermatologie et chirurgie plastique” aan de faculteit geneeskunde van de Université Paris Descartes.

Tegenwoordig woont dr. Ann Ponet regelmatig congressen bij en gaat ze naar bijscholingen, symposia en workshops in het binnen- en buitenland.  Ze is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en SBME-BVEG (Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde). Bovendien spreekt dr. Ann Ponet vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Dr. Ann Ponet is ook werkzaam in de Wellness kliniek te Genk en in de Velthuis kliniek te Eindhoven, Nederland.

MAAK UW AFSPRAAK

“Ik sta achter natuurlijke resultaten, met overbehandeling is niemand geholpen”

Als arts probeer ik mijn patiënten te beschermen tegen overbehandeling. Dankzij een correcte analyse van het gelaat, kunnen we een behandelplan opstellen dat de hele uitstraling van het gezicht ten goede komt.

Het gelaat en de gelaatsuitdrukking evolueren met de jaren en het is belangrijk om de energieke expressie, vitaliteit en kracht in het gezicht te behouden of te verbeteren door een juiste balans en harmonie na te streven. We focussen dus nooit op één probleemzone maar we gaan voor het totaal plaatje. Alleen zo krijg je een natuurlijk resultaat.

Een liquid facelift kan je helpen om er minder moe uit te zien. Heb je last van zogenaamde “rokerslijntjes” rond de lippen? Dan kan een fijne filler wonderen doen. Of geeft een fronsrimpel je een norse uitstraling? Dan zijn tijdelijke spierontspanners wellicht de oplossing. Die oplossingen brengen we in kaart met een behandelplan om je zo goed mogelijk te helpen.

Bovendien staat Derma Crea voor eerlijk advies. Wanneer een patiënt een verzoek doet waar ik niet achter sta dan zal ik daar open over zijn en ga ik samen met de patiënt op zoek naar een gepast alternatief. Met overbehandeling is niemand geholpen.”

 

– Dr. Ann Ponet

Contacteer ons

Hoe kan dr. Ann Ponet jou helpen?

MAAK EEN AFSPRAAK